Ograniczenia w rozwoju eksportu polskiego mięsa i jego przetworów
Warszawa, 22 grudnia 2021 r.
AUTOR: Dariusz Goszczyński, Dyrektor Generalny
Krajowa Rada Drobiarstwa Izba Gospodarcza
♦ prognozach światowej konsumpcji mięsa na rok 2021;
♦ wyzwaniach branży drobiarskiej;
♦ potencjale sektora wieprzowego;
♦ wyzwaniach w sektorze wieprzowiny;
♦ potencjale eksportowym wołowiny;
♦ sposobach promocji polskiego mięsa.
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.
W
I
Ę
C
E
J
Pismo do Ministra Rolnictwa ws. uproszczonych zasad bioasaekuracji
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 10 maja 2023 r.Szanowny PanRobert TelusMinister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Dotyczy: wprowadzenia zmian w rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 sierpnia 2021 r. w sprawie...
Stanowisko w sprawie braku zgody na przedłużanie na kolejne lata zawieszenia ceł i kontyngentów dla ukraińskiego mięsa drobiowego i jaj
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 6 kwietnia 2023 r.Stanowisko #HodowcyRazem w sprawie braku zgody na przedłużanie na kolejne lata zawieszenia ceł i kontyngentów dla ukraińskiego mięsa drobiowego i jajReprezentując organizacje...
Stanowisko #HodowcyRazem w sprawie ochrony nazw produktów mięsnych oraz definicji produkcji zrównoważonej
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 27 lutego 2023 r.Stanowisko #HodowcyRazem w sprawie ochrony nazw produktów mięsnych oraz definicji produkcji zrównoważonejMając na uwadze: problem tzw. geenwashingu związanego ze sprzedażą...
