Ograniczenia w rozwoju eksportu polskiego mięsa i jego przetworów
Warszawa, 22 grudnia 2021 r.
AUTOR: Dariusz Goszczyński, Dyrektor Generalny
Krajowa Rada Drobiarstwa Izba Gospodarcza
♦ prognozach światowej konsumpcji mięsa na rok 2021;
♦ wyzwaniach branży drobiarskiej;
♦ potencjale sektora wieprzowego;
♦ wyzwaniach w sektorze wieprzowiny;
♦ potencjale eksportowym wołowiny;
♦ sposobach promocji polskiego mięsa.
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.
W
I
Ę
C
E
J
Stanowisko dotyczące przeglądu dyrektywy w sprawie emisji przemysłowych
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 11 maja 2022 r.Szanowny PanHenryk KowalczykWicepremierMinister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Dotyczy: przeglądu dyrektywy w sprawie emisji przemysłowych Szanowny Panie Premierze, Organizacje...
Pytania do Ministerstwa Zdrowia w sprawie zarzutów dot. funkcjonowania “ferm przemysłowych”
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 11 maja 2022 r.Szanowny PanWaldemar KraskaSekretarz StanuMinisterstwo Zdrowia Szanowny Panie Ministrze! Na przeszło 10 stronach wymienił Pan możliwe skutki funkcjonowania „ferm przemysłowych” -...
Pismo do Ministra Marka Gróbarczyka
Czas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoCzas zająć stanowiskoWarszawa, 28 kwietnia 2022 r.Szanowny Pan Marek GróbarczykSekretarz StanuMinisterstwo Infrastruktury Dotyczy: zniesienia ograniczeń w obrocie nawozami naturalnymi ujętymi w przepisach ustawy z dnia 20...
